cast
مرجان هرندی

آموزش حذف Recent Files در فتوشاپ + پاک کردن تاریخچه فایل‌های باز شده در Photoshop

مرجان هرندی
18 اردیبهشت 1401
13870
26
متن مقاله

حذف هیستوری فایل‌های فتوشاپ

در حال حاضر فتوشاپ یک نرم افزار محبوب با امکاناتی بی نظیر برای ویرایش و روتوش تصاویر است که به طور کلی افراد زیادی که در حوزه‌های مختلف به خصوص در حوزه گرافیک از این نرم افزار استفاده می‌کنند. شرکت Adobe هر سال با ارائه نسخه‌ای جدید، ویژگی‌های جدیدی به این نرم افزار اضافه می‌کند که باعث پیشرفت امکانات این نرم افزاری می‌شود. این کمپانی در چند نسخه اخیر به این نرم افزار قابلیت‌های بسیار زیادی اضافه کرده است که یکی از ویژگی‌های این نسخه، امکان مشاهده فایل‌های اخیر یاRecent Files در صفحه اصلی برنامه فتوشاپ است. این بخش به شما کمک می‌کند تا مدیریت بهتری بر روی فایل‌های باز شده خود در نرم افزار فتوشاپ داشته باشید اما این ویژگی مناسب زمانی است که می‌خواهید از یک سیستم شخصی برای کار با فتوشاپ استفاده کنید. شما می‌توانید با انجام تنظیماتی ساده این بخش را غیر فعال کنید. در ادامه با ما همراه  باشید. در صورتی که علاقه‌مند به یادگیری نرم افزار فتوشاپ هستید، می توانید با دنبال کردن سایت آپادمی و تهیه پکیج آموزش فتوشاپ این نرم افزار را فرا بگیرید و عکس و تصاویر گرافیکی ایجاد کرده و یا عکس‌های خود را به بهترین شکل در فتوشاپ ویرایش کنید.
حذف هیستوری فایل‌ها فتوشاپ

مقاله پیشنهادی: فتوشاپ چیست؟

 Recent Files در فتوشاپ

با استفاده از این قابلیت هرگاه فایلی را در نرم افزار فتوشاپ باز، اجرا و ویرایش کنید، نسخه‌ای از آن در حافظه‌ای جداگانه نرم افزار ذخیره می شود. و پس از خارج شدن از برنامه و اجرای مجددا آن در صفحه اول فتوشاپ یک نسخه از فایل قبلی برای شما نمایش داده می‌شود که می‌توانید آن را مجددا باز کنید. اما گاهی ممکن است برای ویرایش تصاویر و انجام کار بر روی یک فایل از یک سیستم اشتراکی استفاده کنید، که در این حالت بهتر است با غیرفعال سازی این بخش، از مشاهده پروژه‌های خود برای سایر کاربران جلوگیری کنید. برای انجام این کار می‌توانید طبق توضیحات قسمت بعد عمل کنید.

پاکسازی Recent Files در فتوشاپ 

در صفحه اصلی فتوشاپ به صورت پیش فرض شما قادر به مشاهده فایل‌های اخیری هستید که در این برنامه باز کرده‌اید. شما میتوانید در صورت نیاز بدون حذف این بخش، تنها تاریخچه فایل های باز شده را حذف کنید. برای انجام این کار، باید از طریق منوی بالای نرم افزار وارد منوی Files شوید و بر روی گزینه Open Recent  کلیک کنید. سپس در منوی باز شده گزینه Clear Recent File List را انتخاب کنید.

پاکسازی Recent Files در فتوشاپ 

نکته:

 به یاد داشته باشید که برای حذف فایل‌های اخیر، پس از هربار اجرای برنامه مراحلی که به شما آموزش داده‌ایم را باید اجرا کنید.

مقاله پیشنهادی: ارور فتوشاپ هنگام سیو

غیرفعال سازی قابلیت Recent Files در فتوشاپ 

اگر تمایل دارید بخش Recent Files را به صورت کلی از روی سیستم خود حذف کنید، باید طبق روش زیر عمل کنید:

  • ابتدا باید از طریق منوی Edit روی گزینه Preferences کلیک کنید و گزینه General را انتخاب کنید تا وارد تنظیمات برنامه شوید. 

غیرفعال سازی قابلیت Recent Files از پنجره Preferences

  • سپس وارد تب General شوید و گزینه Auto show the Home Screen را غیرفعال کنید. با انجام این کار، صفحه Recent Files در فتوشاپ شما حذف خواهد شد.

غیر فعال کردن گزینه گزینه Auto show the Home Screen

مقاله پیشنهادی: ریست کردن تنظیمات فتوشاپ

تعیین تعداد فایل های قابل نمایش در Recent Files در فتوشاپ 

به صور پیش فرض در بخش Recent Files در فتوشاپ 20 فایل اخیری که در این نرم افزار اجرا شده نمایش داده می‌شود. برای تعیین تعداد فایل ها در این بخش باید از پنجرهPreferences وارد بخش File Handling شوید و در پایین صفحه مقدار گزینه‌ی Recent File List Contains آن را از20  به 0 و یا هر عدد دیگری که مد نظرتان است تغییر دهید.

تعیین تعداد فایل های قابل نمایش در Recent Files در فتوشاپ

مقاله پیشنهادی: باز نشدن سند جدید (New File) در فتوشاپ

برای مشاهده مقالات و آموزش‌های رایگان سایت آپادمی را دنبال کنید. امیدوارم از این مقاله لذت برده باشید.

فتوشاپ2
کارت فریلنسینگ 1
کارت ایلاستریتور 2
کارت مارولوس دیزاینر

مقالات مشابه

معماری
در این آموزش ویدیویی رایگان با نحوه ساخت تکسچرهای بدون درز یا Seamless...
معماری
در این آموزش رایگان ویدیویی، نحوه حذف متن یا نوشته را از روی عکس در نر...
معماری
در این آموزش رایگان ویدیویی یاد می گیرید که چطور رنگ پرسوناژ را با رنگ...
معماری
با یادگیری ابزار Spot Healing Brush Tool می توانید اشیاء اضافی را در ن...
کاربر عزیز نظر خود را درباره ی مقاله ی بالا برای ما بنویسید.

مهدی خانی Guest User
08 آذر 1402 - ساعت 18:09
پاسخ

سلام
خیلی ممنون بابت این آموزش خیییییلی به دردم خورد😉😍

مدیر سایت Apademy Admin
مدیر

وقت بخیر
خوشحالیم که این آموزش برای شما مفید بوده، موفق باشید.

بهاره کرمی Guest User
21 آبان 1402 - ساعت 14:30
پاسخ

آموزش خوبی بود ممنون

مدیر سایت Apademy Admin
مدیر

وقت بخیر
خواهش میکنم، موفق باشید.

گلناز مومن زاده Guest User
21 آبان 1402 - ساعت 13:25
پاسخ

پاک کردن کش باعث افزایش سرعت فتوشاپ میشه؟

مدیر سایت Apademy Admin
مدیر

وقت بخیر
بله، پاک کردن کش می‌تونه به افزایش سرعت فتوشاپ کمک کنه زیرا فتوشاپ برای بهبود عملکرد و سرعت بارگیری فایل‌ها، از سیستم کش (Cache) استفاده می‌کند همچنین کش شامل اطلاعاتی است که برنامه در حافظه رم یا در یک فایل موقت ذخیره می‌کند تا در دفعات بعدی بتونه به طور سریعتر به این اطلاعات دسترسی پیدا کند.

مهتاب مدنی Guest User
04 آبان 1402 - ساعت 16:54
پاسخ

بسیار عالی مقاله خوبی بود

مدیر سایت Apademy Admin
مدیر

وقت بخیر
خواهش میکنم، موفق باشید.

حامد نیک کار Guest User
09 مهر 1402 - ساعت 16:49
پاسخ

برای برگرداندن تغییرات در فتوشاپ راهی هست ؟

مدیر سایت Apademy Admin
مدیر

وقت بخیر
برای بازگشت به عقب میتونید از کلید‌ها Ctrl + Zاستفاده کنید.

علی پارسا Guest User
23 مرداد 1402 - ساعت 17:10
پاسخ

برای خارج شدن از حالت 3d فتوشاپ باید چیکارکنم؟

مدیر سایت Apademy Admin
مدیر

وقت بخیر
برای خارج شدن از حالت 3d فتوشاپ ابتدا روی منوی Window فتوشاپ در بالای صفحه کلیک کنید سپس گزینه Workspace را بزنید و از بین گزینه‌هایی که در زیرمنوی این گزینه نمایش داده می‌شوند Essentials را انتخاب کنید. این حالت، فضای کاری پیش‌فرض فتوشاپ است.

امین جعفری Guest User
15 اسفند 1401 - ساعت 15:54
پاسخ

عالی بود ممنون

مدیر سایت Apademy Admin
مدیر

وقت بخیر
ممنون، موفق باشید.

متین غلامی زاده Guest User
03 اسفند 1401 - ساعت 11:40
پاسخ

وقت بخیر میشه لطفا روش تغییر محل کش فتوشاپ رو هم توضیح بدید؟

مدیر سایت Apademy Admin
مدیر

وقت بخیر
وارد فتوشاپ شوید و از سربرگ Edit گزینه Prefences را بزنید سپس وارد بخش Scratch Disk شوید و محل پیش فرض پوشه تِمپ نرم افزار را انتخاب کنید.

عطیه تیموری Guest User
25 دی 1401 - ساعت 12:00
پاسخ

ببخشید از طریق این روش فقط برای حذف صفحه اول فتوشاپ استفاده میشه یعنی هیستوری فتوشاپ پاک نمیشه؟

مدیر سایت Apademy Admin
مدیر

وقت بخیر
بله از این روش فقط میتونید برای حذف نسخه فایل هایی که قبلا در فتوشاپ باز شده و در صفحه اول نمایش داده میشه استفاده کنید.

ندا فلاحی Guest User
19 آبان 1401 - ساعت 15:07
پاسخ

وقت بخیر گزینه Purge در فتوشاپ دقیقا چه کاربردی داره؟

مدیر سایت Apademy Admin
مدیر

وقت بخیر
برای ی پاک کردن تمامی حافظه قبلی و کش فتوشاپ از این گزینه استفاده میشه.

امیر سلطانی Guest User
05 آبان 1401 - ساعت 12:07
پاسخ

ممنون از آموزش خوبتون.

مدیر سایت Apademy Admin
مدیر

وقت بخیر
خواهش میکنم، موفق باشید.

رومینا روشنفکر Guest User
14 تیر 1401 - ساعت 22:40
پاسخ

من پنل هیستوری رو در فتوشاپ پیدا نمی کنم این پنل رو چجوری باید فعال کنم؟

مدیر سایت Apademy Admin
مدیر

وقت بخیر
از طریق منوی Window میتونید پنل هیستوری رو به محیط فتوشاپ اضافه کنید.

نازنین میرزایی Guest User
10 خرداد 1401 - ساعت 12:57
پاسخ

هیستوری فتوشاپ رو تا چه تعداد میتوانیم افزایش بدیم؟

مدیر سایت Apademy Admin
مدیر

سلام وقت بخیر
شما میتوانید مقدار آن را تا تعداد 1000 افزایش دهید ولی باید تعداد history ها را در حد نیاز و معقولانه افزایش داده شود تا سیستم فضای بیشتری برای پردازش اطلاعات داشته باشه چون حجم زیادی از رم را اشغال می کنه.