همان طور که می دانید، استفاده از تصاویر HDRI یا High Dynamic Range Image یکی از تکنیک های متداول برای نورپردازی در وی ری محسوب می شود. با استفاده از این تصاویر که عمدتاً به صورت 360 درجه هستند، می توان هم نورپردازی صحنه را تامین کرد و هم از آن به عنوان بکگراند استفاده نمود. بنابراین بدون نیاز به مدلسازی فضا، صرفاً با داشتن یک تصویر HDRI می توان یک صحنه کامل را در دست داشت و رندرهای جذابی تهیه کرد.
مقاله پیشنهادی : ویژگیهای موتور رندر وی ری
برای شروع تصاویر HDRI با کیفیت را سرچ و دانلود کنید. سپس با استفاده از منبع نوری dome در VRay Light و نسبت دادن تصویر HDRI به آن، اقدام به نورپردازی صحنه و مشخص کردن شدت نوری آن بپردازید (مطابق دستورالعملی که در ویدیوی آموزشی بالا مشاهده می کنید).
نکته مهم: اگر هم زمان از HDRI هم به عنوان منبع نوری و هم به عنوان بکگراند استفاده می کنید، به خاطر داشته باشید که زاویه قرارگیری دوربین و همچنین سوژه (در این مثال: ماشین)، نسبت به تصویر HDRI در واقعی تر شدن رندر نهایی، تاثیر به شدت بالایی دارد. به طور مثال اگر از یک تصویر HDRI شهری یا جاده استفاده می کنید، ابعاد و اندازه های جاده باید در مقایسه با ابعاد خود ماشین، نسبت معقول و منطقی داشته باشند.
امیدواریم که از مشاهده این آموزش رایگان VRay از وبسایت آپادمی لذت برده باشید. برای دیدن آموزشهای رایگان و تهیه پکیج آموزش وی ری میتوانید در سایت آپادمی ثبت نام کنید.
پاسخ به نظر:
برای آموزش موتور رندر ویری کدوم پکیج رو باید تهیه کنیم؟
وقت بخیر
پکیج رندرینگ مسترینگ رو میتونید تهیه کنید.