نویسنده: مرجان هرندی
تاریخ انتشار: 20 اردیبهشت 1402
12 دیدگاه
باتوجه به اینکه امروزه بسیاری از افراد به دنبال کسب درآمد دلاری هستند میخواهیم یک سایت معتبر و حرفهای برای فروش طرحهای گرافیکی، دیجیتالی و اشتراک گذاری هنرهای تجسمی را معرفی کنیم. سایت آرت استیشن (ArtStation) روشی ساده و در عین حال قدرتمند برای نمایش نمونه کارها و برقراری ارتباط با افراد حرفهای در حوزه طراحی گرافیکی و دیجیتالی است که امروزه به یک بازار آنلاین و یک پلتفرم عالی برای فروش طرحهای گرافیکی، عکس، ویدئو و موسیقی تبدیل شده است. اگر شما هنرمند، طراح گرافیکی یا عکاس هستید و می خواهید از طریق این سایت کسب درآمد کنید تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا با نحوه کسب درآمد از سایت آرت استیشن بیشتر آشنا شوید. اگر به دنبال کسب درآمد دلاری هستید و دوست دارید بدانید چگونه و از طریق چه سایتهایی میتوانید در حوزههای مختلف کسب درآمد کنید، حتما پکیج آموزش فریلنسینگ را از سایت آپادمی تهیه کنید تا با اصول فریلنسری و فرصتها و چالشهای این سبک کاری آشنا شوید.
مقاله پیشنهادی: فریلنسینگ چیست؟
همانطور که در ابتدا اشاره کردیم سایت ArtStation فرصتی برای کسب درآمد و کاریابی هنرمندان در صنعت دیجیتال است که این امکان را در اختیارن کاربران و هنرمندان قرار داده تا به راحتی بتوانند آثار خود را در این سایت قدرتمند به نمایش بگذارند. کاربران میتوانید تصاویر، فیلمها و کلیپهای کوتاه صحنههای سه بعدیMARMOSET ، SKETCHFAB و همینطور پانوس 360 را باکیفیت بالا در این سایت قرار دهند و از طریق اشتراک گذاری و فروش آثار خود کسب درآمد کنند. اگر شما هم در زمینه طراحی دیجیتال فعالیت میکنید، میتوانید با انتشار آثار خود در این سایت به دلاری و یورو کسب درآمد کنید. در ادامه به ویژگیهای متنوع سایت ArtStation میپردازیم تا با قابلیتهای این پلتفرم کسب درآمد بیشتر آشنا شوید.
سایت آرت استیشن دراری امکانات و ویژگی های مفیدی است که در این بخش به آن ها اشاره خواهیم کرد. این ویژگی ها عبارت اند از:
• ایجاد وب سایت و وبلاگ ویژه آثار هنرمند
هنرمندان می توانند در سایت آرت استیشن هنرمندان به راحتی یک دامنه، سایت و وبلاگ شخصی ایجاد نمایند و اطلاعاتشان مانند تماس، انتخاب نوع فروشگاه و قالب سایتشان را اعمال کنند. سایت آرت استیشن تمامی ابزار های مورد نیاز یک سایت حرفه ای را در اختیار شما قرار خواهد داد برای ممثال شما میتوانید آمار مربوط به بازدید سایت خود را بررسی کنید و روند کاری خود را بر آن اساس تغییر دهید.
• ارتباط و همکاری با هنرمندان دیگر
این سایت علاوه بر اشتراک گذاری آثار، امکان برقراری ارتباط با سایر هنرمندان و افراد حرفه ای در زمنیهی هنرهای دیجیتالی را فراهم کرده تا افراد بتوانند ضمن بر قراری ارتباط بایک دیگر همکاری کنند.
• استخدام در شرکت های بزرگ
هنرمندانی که در زمینه طراحی دیجیتال فعالیت میکنید، میتوانند از طریق سایت ArtStation رزومه حرفهای خود را در سایت قرار دهید و شانس دیده شدن خود را چندین برابر کنند تا کارفرمایانی که در سایت جست و جو میکنند و آگهیهای استخدام خود را در سایت قرار میدهند، با بررسی رزمه و نمونه آثار از شما دعوت به همکاری کنند. باتوجه به این که آرت استیشن یک پلتفرم حرفهای است، پس با ساخت اکانت در آرت استیشن، میتوانید امید کار کردن در شرکتها و کمپانیهای بزرگ را داشته باشید.
• فروش طرحهای خود را در سایت آرت استیشن
شما می توانید طرحهای خود را در سایت آپلود کنید و به فروش برسانید. برای این کار باید ابتدا در سایت آرت استیشن ثبت نام کنید و سپس طرحهای خود را در بخش فروشگاه خود قرار دهید.
• شرکت در مسابقات آرت استیشن
سایت آرت استیشن هر ماه مسابقاتی برگزار می کند و به برندگان جوایزی اعطا می کند. شما می توانید در این مسابقات شرکت کنید و در صورت برنده شدن، جایزهای دریافت کنید.
• شرکت در برنامههای پادکست و ویدئویی
سایت آرت استیشن پادکست و ویدئوهایی در مورد هنر و طراحی گرافیکی تولید می کند. شما می توانید در این برنامهها شرکت کنید و در صورتی که به عنوان مهمان ویژه انتخاب شوید، جایزهای دریافت کنید.
• شرکت در برنامههای آموزشی
سایت آرت استیشن برنامههای آموزشی آنلاین در زمینه هنر و طراحی گرافیکی ارائه می کند. شما می توانید به عنوان مدرس در این برنامهها شرکت کنید و درآمد خود را افزایش دهید.
سایت آرت استیشن یک پلتفرم بزرگ و جامع در صنعت طراحی دیجیتال است که دائما ویژگی های جدیدی به آن اضافه می شود. اگر میخواهید با استفاده از ویژگی های این پلتفرم کسب درآمد دلاری از سایت artstation داشته باشید در ادامه مراحل ثبت نام و عضویت در این سایت را قدم به قدم طبق آموزش زیر انجام دهید و اکانت خود را همین الان در سایت ArtStation ایجاد نمایید.
1. برای کسب درآمد از آرت استیشن (ArtStation) و ثبت نام در این وبسایت ابتدا به آدرس وب سایت artstation.com مراجعه کنید.
2. سپس در منوی بالای سایت روی گزینه SIGN UP کلیک کنید و در پنجره باز شده گزینه sign up with email را بزنید.
3. در صفحه جدید اطلاعات خواسته شده را به دقت وارد کنید و روی دکمه create account کلیک نمایید.
4. پس از وارد کردن اطلاعات مورد نظر ایمیلی به منزله تایید حساب کاربری شما در این وب سایت ارسال خواهد شد که باید آن را تایید کنید. بعد ازتایید آدرس ایمیلتان به صفحه زیر منتقل خواهید شد که باید اطلاعات خواسته شده را وارد کرده و روی دکمه countinue بزنید.
5. درمرحله بعدی باید به دقت زمینه کاریتان را مشخص کنید. و در بخش بعدی باید رزومه خود را به صورت جز به جز وارد نمایید و روی دکمه countinue کلیک کنید.
6. حساب کاربری شما ساخته شد برای ویرایش اطلاعات حسابتان میتوانید روی گزینه profile زده و سپس روی edit profile بزنید.
7. پس از ثبت نام در این وبسایت شما میتوانید برای کسب درآمد ارزی از سایت ArtStation آرت استیشن آثار خود را به اشتراک بگذارید.
برای موفقیت بیشتر و کسب درآمد بالاتر در سایت ArtStation در این بخش به نکاتی مهم و ضروری در عضویت خواهیم پرداخت. این نکات شامل موارد زیر می باشند:
• یکی از مهم ترین نکاتی که در زمان ثبت نام باید به آن توجه کنید و انجام دهید ثبت کامل اطلاعات تماس است. گاهی مواقع برخی از افراد فراموش گزینه Hire me را فعال کنند در این صورت هیچ راهی برای برقراری تماس در پروفایل وجود نخواهد داشت. زمانی که شما اطلاعات تماس خود را درج میکنید نام شما در زمان جستجو میان آرتیست ها نشان داده شود و به این ترتیب شرکتها میتوانند شما را به راحتی پیدا کن حتما
• برای فعالیت در این پلتفرم حتما باید پروفایل و رزومه خود را تکمیل کنید بسیاری از افراد به این باورند که نمونه کارهایشان یک رزومه بصری از آنها است اما این تمام ماجرا نیست و شما باید اطلاعات کاملتری از خود ارائه دهید. قرار دادن رزومه در حساب کاربری سبب میشود موتورهای جست و جوی بیشتری شما را پیدا کنند در این صورت کارفرمایان بیشتری به شما دسترسی خواهند داشت.
• هنگام ثبت نام به جای استفاده از نام هنری از نام واقعی استفاده کنید. زیرا در صورت استفاده از نام های هنری عجیب غریب ممکن است اکانت شما فیک به نظر برسد.
• فعالیت در ArtStation این مزیت را خواهد داشت که شما یک پورتفولیو مرکزی برای تمامی نمونه کارهای خود خواهید داشت اما این موضوع باعث منع فعالیت در سایر شبکههای اجتماعی مانند فیس بوک، توییتر و لینکدین نمیشود. زمانی که طراحی خود را در سایت آرت استیشن آپلود میکنید، نوتیفیکیشنی به شما نشان داده میشود که امکان پست همزمان در شبکههای اجتماعی دیگر به شما داده میشود. سعی کنید با استفاده از این قابلیت، فعالیت خود را در تمامی پلتفرمها حداکثر کنید و به بیشتر دیده شدن خود و هنرتان کمک کنید.
حالا که با سایت آرت استیشن و نحوه عضویت در آن آشنا شدید به سراغ کسب درآمد از این سایت خواهیم رفتیم. برای کسب در آمد از این سایت کافی است اطلاعات حسابتان را تکمیل کنید و رزومه کاریتان را به دقت کامل نمایید سپس نمونه کارهای خود را بارگذاری کنید؛ مثلا اگر شما در زمینه طراحی کاراکترهای سه بعدی فعالیت دارید و از مهارت بالایی برخودارهستید، باید قسمتی از نمونه کارهای خام یا همان psd را بارگذاری کرده و بعد از مدتی منتظر نظرات کاربران باشید. اما این نکته را باید در نظر داشته باشید که وب سایت آرت استیشن 85 درصداز فروش را به شما خواهد داد و 15درصد به عنوان کارمزد فروش در سایت از حساب شما کسر می کند اما اگر اکانت خود را پریمیوم کنید فقط 8 درصد کارمز از حساب شما کسر خواهد شد با این وجود با بیشتر شدن حجم فروش شما سهم برداشتتان به 95 درصد خواهد رسید؛.در واقع این سایت در میان سایت های فریلنسری بالاترین درصد فروش را به کاربران خود اختصاص میدهد. برای نقد کردن درآمد ارزی artstation نیازمند کارتهای اعتباری مسترکارت، ویزا کارت و یا حساب پی پل هستید.
پلنهای قیمت سایت به منظور استفاده از خدمات و عضویت به دومدل plus و pro ارائه شده اند که با فعالسازی هرکدام شما قابلیتهای متفاوتی را دریافت خواهید کرد. یک از این پلنها طرح خرید ماهانه یا سالیانه به کاربران ارائه میدهد که بسته به نیازتان میتوانید آن را خریداری کنید.
مقاله پیشنهادی: آموزش ثبت نام و کسب درآمد دلاری از سایت 3dsky
حالا که با سایت artstation و شیوه کسب درآمد از آن آشنا شدید به سایت آت استیشن مراجعه کنید و با ساخت اکانت شخصی و اشتراک گذاری آثار خود کسب درآمد کنید. البته با توجه به این که نحوه کسب درآمد در سایت آرت استیشن به سایر سایتهای فروش درآمد اینترنتی متفاوت است، حتما قبل از شروع به کار، بهتر است شرایط و محدودیتهای سایت را به دقت مطالعه کنید و از تمامی امکانات سایت بهرهمند شوید. امیدوارم از این مقاله لذت برده باشید.
افزودن دیدگاه
کاربر
1 پاسخ
مدیر
کاربر
0 پاسخ
کاربر
0 پاسخ
کاربر
1 پاسخ
مدیر
کاربر
1 پاسخ
مدیر
کاربر
1 پاسخ
مدیر
کاربر
1 پاسخ
مدیر
کاربر
0 پاسخ
کاربر
1 پاسخ
مدیر
کاربر
1 پاسخ
مدیر
کاربر
1 پاسخ
مدیر
کاربر
1 پاسخ
مدیر